Prikvilten
Berkenrodelei 78 - 2660 Hoboken - Tel 03 825 36 71 - GSM 0486 53 83 26
ann.galland@kleinduimpjevzw.be

 

Home
Contact

 

INSCHRIJVINGEN

Voor geen enkele cursus moet je over specifieke vaardigheden beschikken of bijzonder handig zijn, tenzij opgegeven... je verbinden met het materiaal is het allerbelangrijkste!

De cursussen zijn telkens inclusief materiaal. Het materiaal zit dus in de kostprijs, en van andere benodigdheden moet je nooit iets meebrengen tenzij het expliciet vermeld staat.

Cursisten die een dagprogramma komen volgen, krijgen naast de steeds aawezige koffie, thee en lekkers, ook zelfgemaakt SOEP voorgeschoteld. Boterhammetjes wel zelf meebrengen.

Indien je interesse hebt in het maken van iets maar je kan niet op het geprogrammeerde moment, aarzel dan niet om toch te bellen, vaak vinden we toch wel een oplossing of organiseren we dit gewoon op een ander moment 's avonds of overdag !

Hoe inschrijven ?

Bel of mail even of vul gewoon dit inschrijvingsformulier in.

Het cursusgeld kan gestort worden op rekeningnummer 001-4418510-42 (BNP Paribas Fortis), onder vermelding van de te volgen cursus(sen) en nogmaals de juiste naam/namen.

Als je je opgeeft voor één van de cursussen reken je op ons, zo rekenen wij ook op jou !! Op het laatste moment afzeggen of niet naar de afgesproken cursus komen, brengt ons in moeilijkheden. Wij zien ons genoodzaakt in dat geval 50% van het cursusgeld aan te rekenen. Laat alsjeblieft tijdig van je horen indien je belet zou zijn. Dan kunnen wij iemand anders verwittigen. Cursusgeld wordt niet teruggegeven, maar je kan er wel iets anders mee doen of volgen.

Wil je meer weten over een cursus, dan kan je Klein Duimpje altijd bellen, faxen of mailen.